ADDRESS

Lierstranda 82, 2. etasje
Lier, 3400, Norway

Tarmskylling

Når vi bruker CHT-behandlinger ved tarmskylling greier vi ofte å fjerne gamle slaggrester som sitter fast inne i tykktarmens mange kriker og kroker. En rengjøring av veggene i tykktarmen er av avgjørende betydning for normalisering av tarmfloraen. Gamle slaggrester inne i tarmveggen gjør tarmmiljøet surt (d.v.s. lavere pH) og ubalanse i bakteriefloraen oppstår.Det dannes da ofte metangass ( vond lukt). Dessuten trives candidasopp mye bedre i et surt miljø. Varig helbredelse er bare mulig når den kommer etter en rengjøringsprosess som muliggjør fremveksten av en normal tarmflora. For å opprettholde den gode effekten etter behandlingen er det viktig at man legger om livsstilen. Et sunt kosthold er svært viktig. Det vil si drikk minst 2 liter væske pr. døgn og spis mye frukt, grønt og grovt. Det er en selvfølge at vi ikke kan ta opp mer næring enn det som finns i den maten vi spiser. Unngå å spise mye fett og sukker og husk at mosjon er bra for oss alle.

tarmskylling-hos-oss

Hvordan utføres CHT?

Pasienten ligger i et bekvem ryggleie, tildekket på en behandlingsbenk. Gjennom et mykt kunst-stoffrør føres temperert, filtrert vann først inn og så ut av tarmen. En skånsom og effektiv massasje av tykktarmen kan gjøres samtidig for å øke effekten av behandlingen. De slaggstoffer som kommer ut kan kontrolleres gjennom et neonbelyst siktkammer som er montert inne i maskinen. Systemet er lukket og det oppstår således intet ubehag verken for pasient eller behandler. CHT-behandling gir ofte en velbehagsfølelse i hele kroppen. Hvor mange behandlinger som er nødvendig er helt avhengig av tarmens tilstand. Behandlingsopplegget må alltid tilpasses individuelt. Vi anbefaler tarmflora-supplering. Dersom du har vært utsatt for kvikksølvforgiftning eller soppsykdommer vil tilleggsterapi ofte være nødvendig.

Tarmene utgjør ca 80% av immunforsvaret, slik at det er av største betydning at de fungerer som de skal. Hele 80% av immunglobulinet som danner immunforsvaret vårt blir dannet i tarmens slimhinner. Slimhinnene på innsiden av tykktarmen er første og viktigste forsvarssystem mot giftstoffer. På andre plass følger lever, nyrer, lymfe, lungene og hudoverflaten.Både helse og sykdom begynner i tarmene.

Hvem trenger CHT?

Svært mange mennesker lider av en forstyrrelse i det naturlige livsfellesskapet mellom bakterier og mennesker. Vanlige symptomer er treg-, løs eller oppblåst mage. Bl.a. på grunn av steriliserte og denaturerte matvarer og medikamentbruk kan den normale likevekten mellom tarmbakterier og kroppen bli forstyrret. Stress og psykisk ubalanse er også en stor årsak til forstyrrelse i mage-tarmsystemet. Vi vet at stress forandrer biokjemien i kroppen og leder til redusert fordøyelse. Følgen blir svekket motstandsevne i kroppens immunforsvar. Mange får et forstyrret stoffskifte på grunn av overvekt av sykdomsfremkallende tarmbakterier. Livsviktig surstoff i tilstrekkelig mengde når da ikke ut til alle deler av kroppen og gifter og avfallstoffer blir derved ikke hurtig nok nedbrutt og utskilt.

Det bygger seg derved opp en selvforgiftning og det kan oppstå mange andre plager enn forstoppelse, diaré og luft i magen. For eksempel kan det inntre infeksjonssykdommer, reumatiske sykdommer, hudsykdommer, forhøyet blodtrykk, hodepine, (mat)allergier,konsentrasjonsvansker, vitalitetstap og psykiske problemer.

Immunreaksjoner i kroppen er helt vesentlig for et sterkt infeksjonsforsvar, et forsvar mot sykdom. Hele 80% av immunsystemet finnes i veggene i tynn- og tykktarmen. Slimhinnen på innsiden av tykktarmen er første og viktigste forsvarssystem mot giftstoffer. Først på andreplass følger lever, nyrer, lymfe, lungene og hudoverflaten.

Indikasjoner som Colon Hydro Terapi typisk har en gavnlig effekt på:

* Forstoppelse eller treg mage

* Tretthet

* Over/Undervekt

* Angst/Depresjoner

* Luftdannelser og oppblåsthet

* Løs mage eller diaré

* Parasitt infeksjon

Bestill time her

Video som viser behandlingen: